De epic fantasy serie ‘Het Boek van Efra’ is en wordt geschreven door Maaike de Wilde. Zij is psycholoog en werkzaam als systemisch coach en trainer. Schrijven was al op jonge leeftijd haar passie: korte verhalen, gedichten, engelstalige fanfiction en hartroerselen die zij aan haar dagboek toevertrouwde.

Het verhaal dat zij aan het einde van de zomer van 2018 begon te schrijven, mondde uit in haar eerste boek. Het verhaal kwam en vertelde zichzelf.

Epic fantasy is een genre waar zij zich volledig in kan verliezen. Sarah J. Maas, Robin Hobb, Terry Goodkind en Julie Kagawa zijn haar favorieten.

Elementen zoals magie, de strijd tussen goed en kwaad, epische liefde en mythologie zijn tijdloos en hebben de mensheid altijd geboeid. Stuk voor stuk ingrediënten voor het verhaal van Efra.

Maaike schrijft al geruime tijd mijmeringen (korte verhalen en blogs) en gedichten, welke zij regelmatig plaatst op de website van haar praktijk.

Zij is getrouwd met Raymond en samen zijn zij ouders van Lucas (10) en Maud (7). Het hele gezin is tijdens het schrijfproces van haar tweede boek naar Zeeland verhuisd.

Psssst… vraag je je af wie deze foto’s gemaakt heeft? Neem gerust contact op met Marieke Fransen