Op deze pagina vind je enkele video’s en een overzicht van de beelden en muziek die mij hebben geïnspireerd tijdens het schrijven van het boek.

Luisterfragmenten uit ‘Lunaris’:

De kersverse promo van ‘Lunaris’ is een korte film, je kunt hem nu alvast bekijken:

Bekijk nu de boektrailers op mijn persoonlijke YouTube-kanaal!

Tijdens het schrijven van ‘Insula’ bleek muziek een belangrijke toegangspoort tot inspiratie te zijn. Dit liedje van Agnes Obel heet ‘Familiar’ en staat op haar album ‘Citizen of Glass’. De melodie en het mysterieuze karakter van het nummer hebben het verhaal telkens weer gevoed. Het gaat over geheime liefde, maar ook over het aangaan van wat het leven brengt. Je kunt het via onderstaande link beluisteren:

Voor ‘Lunaris’ was ‘Woven Song’ van Olafur Arnalds de rode draad.

Zie hier de link naar de pagina waar alle links voor social media staan vermeld. Oftewel: playlists voor zowel ‘Insula’ als ‘Lunaris’ en de boektrailers. Handig toch, alles op een rijtje!

Begin november vroeg een studente van de opleiding Creative Business of ze mij mocht interviewen voor haar studie. Uiteraard! Luister hier naar het resultaat, in de vorm van een podcast. We hebben elkaar bijna een uur gesproken over hoe je een verhaal of boek schrijft, personages ontwikkelt, etc. Odile heeft het interview verwerkt in deze podcast van 10 minuten.